"Lāču" ceptā "Īstā graudu maize" saņem visaugstākos novērtējumus Maizes kvalitātes konkursā izstādē Riga Food 2019


public. foto
Maizes kvalitātes konkursā, kas pagājšnedēļ norisinājās starptautiskās izstādes "Riga Food 2019" laikā, maizes ceptuve "Lāči" saņēma divus augstākos novērtējumus: "Lāču" ceptajai "Īstajai graudu maizei" rudzu maizes grupā tika piešķirts gan Zelta diploms "Maizes kvalitātes konkursā - 2019", gan Latvijas Diētas ārstu asociācijas Atzinības diploms kategorijā par veselīgu maizi mūsdienīgam patērētājam.

Normunds Skauģis, “Lāču” ceptuves saimnieks:

“Man ir patiess gandarījums, ka ieguldītais darbs sniedz rezultātu, un mūsu no 100% rudzu miltiem ceptā “Īstā graudu maize” novērtēta par gardu un veselīgu esam! Priecājos, ka mūsu maizīti novērtē gan pircēji, gan speciālisti – dietologi, kuriem ir augstas prasības pret maizes kvalitāti, uzturvērtību un garšu. Jo īsta, pēc senām tradīcijām cepta rudzu maize ir bagātīgs spēka un enerģijas avots, svarīgs labas veselības uzturēšanai arī mūsdienu sabiedrībā, kura pieradusi pie milzīgas produktu izvēles un garšas daudzveidības iespējām. Tādēļ, mums, maizniekiem, ir gan daudz darba, lai maizītei būtu gan lieliska garša, gan saglabāti visi vērtīgie vitamīni un minerālvielas, kas cilvēkam ikdienā ir tik nepieciešami. Kā atzinuši speciālisti, rudzu maizes rika satur cilvēka organismam vajadzīgos ogļhidrātus, šķiedrvielas, olbaltumvielas, B grupas vitamīnus, kāliju, magniju u.c. ”

Diētas Ārstu asociācijas diplomu “Lāčiem” pasniedza Lolita Neimane, Rīgas Stradiņa universitātes studiju programmu Uzturs un Uzturzinātne vadītāja, Latvijas Diētas un uztura speciālistu asociācijas prezidente: ”Lāču” maizei tiešām pieder manas simpātijas, jo tai ir gan lieliska garša, gan sastāvs. Lai iekļautos dietologu un ārstu ieteiktajā cukura normā, tas ir, mazāk par 5g uz 100 g produkta, ir sarežģīti radīt tādu produktu, kam nezustu patērētājiem pievilcīgas garšas īpašības, tomēr “Lāčiem” tas patiesi ir izdevies. Jāpiezīmē, ka “Īstā graudu maize” līdz ar to pilnībā atbilst arī skolēniem ieteicamajām veselīga uztura normām.”        

Par SIA Lāči

Ceptuve „Lāči” ir dibināta 1993. gadā. Turpat vai 25 gadus “Lāči” izkopj senās maizes cepšanas paražas, uzturot augstus kvalitātes un garšas standartus, ko atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm. Uzņēmums turpina iesāktās tradīcijas, cepot gan pircēju iecienītas maizes, gan piedāvājot visdažādākos konditorejas izstrādājumus – tortes, kūkas, kēksus, cepumus un konfektes. Ik gadus top arī jauni produktu veidi, apvienojot tradicionālās, Latvijai raksturīgās izejvielas un izgatavošanas paņēmienus ar jaunām garšām un metodēm.

SIA Lāči
Par šo rakstu nav saņemts neviens komentārs.
Pievienot komentāru
Vārds:
e-pasts:



Aktuālās ziņas

mēbeļu izgatavošana